Amerika Vizesi Başvurusu

amerika-vize-bac59fvurusu

Amerika vizesi dünyanın en zor alınan vizelerinden biridir. Vize başvurusu yaptığınız andan itibaren tüm bilgileriniz güvenlik gerekçesiyle oldukça geniş bir güvenlik soruşturmasından geçecektir. Bulunduğunuz ildeki Amerikan Konsolosluğu’ndan randevu almanız gerekmektedir. Online form doldurarak yapacağınız vize başvurunda en önemli şey bilgileri eksiksiz ve doğru doldurmaktır. Bütün şartları yerine getirdikten ve belgelerinizi hazırladıktan sonra bir mülakatla başvurunuzu gerçekleştireceksiniz.

Amerika vizesinin en büyük avantajı vize sürelerinin oldukça uzun olmasıdır. Genellikle 5 ve 10 yıl olarak verilen vizeler, vize maliyetini daha uygun bir seviyede vermenize yardımcı olmaktadır.

Schengen Birliği Üyesi İtalya Vizesi

İtalya Türkler tarafından oldukça çok turist alan bir ülkedir. Her yıl ülkemizden on binlerce turist ülkeyi ziyaret etmektedir. Schengen birliği üyesi olan ülkeden İtalya vizesi aldığınızda tüm Schengen birliği üyesi olan ülkelerde vizenizin geçerli olduğu tarih aralığında ziyarette bulunabilirsiniz. Sizin için vize başvurularında oldukça büyük kolaylık sağlayacak olan  vizeyebasvur.com ile vize almak artık çok kolay. Vize başvuruları için oldukça faydalı bilgiler içeren siteyi mutlaka ziyaret etmeli ve kaynaklarından faydalanmalısınız.

Yorum bırakın